Skoči na glavno vsebino

SPOROČILO O ODHODU ZA OŠ TONETA ČUFARJA  v SALZBURG – ORLOVO GNEZDO za učence od 6. – 9. razreda

Dragi učenci, veseli nas, da ste se odločili za potovanje z agencijo Žnider`s. Pošiljamo vam nekaj koristnih informacij za potovanje:

1. ODHOD: V SOBOTO 27.05.2023 ob 05.30 izpred OŠ Toneta Čufarja, Zrkovska cesta 67, 2000 Maribor. Prosimo, da ste na zbirnem mesto vsaj 10 min. prej.

2. VRNITEV: V SOBOTO, 27.5.2023 okoli polnoči (Pokličemo iz Šentilja. Učenci iz šole ne smejo sami domov).

3. VAŠ VODNIK: GREGOR KOŠEC

4. DENAR: priporočamo cca. 30 EUR, za kosilo v MCD, majhen spominek…

5. OBLAČILA: Garderobo prilagodite temperaturi zraka v mesecu MAJU. Temperature se v času vašega potovanja, čez dan, običajno gibljejo med 12°C (zjutraj) in 20°C (čez dan). Predlagamo vam predvsem športno obutev in oblačila. V RUDNIKU in na Orlovem gnezdu JE TEMPERATURA NIŽJA (MED 7 °C in 10°C – topla oblačila!). Pulover in vetrovka sta tako obvezna spremljevalca vsakega popotnika za nepredvidene vremenske spremembe.

6. VELJAVNE OSEBNE IZKAZNICE ALI POTNEGA LISTA nikakor ne smete pozabiti doma. Preverite pred odhodom še enkrat ali so nujni dokumenti v vaši torbi!

7. UPORABA TELEFONOV: Izhodna telefonska številka za Slovenijo je 00386-omrežna skupina brez ničle-telefonska številka. Obvezno na avtobusu uporaba slušalk.

8. Obvezno še plastenka ali bidon z vodo, sendvič in dobra volja.

 

Dostopnost