Skoči na glavno vsebino

Dragi starši in učenci!

V nekoliko skrajšani obliki se načrtuje še DODATNA EKSKURZIJA NEMŠČINE v Zotter, za učence od 3. – 9. razreda, v spremstvu učiteljev. Predviden datum je ponedeljek, 18. april, 2016.

Opis prilagam v naslednjih vrsticah:

Iz šole se bomo v ponedeljek 18.4.2016 z avtobusom odpravili po pouku in kosilu, okrog 14.00 (če otrok drugače nima kosila, je smiselno, da ga ta dan naročite v tajništvu šole). Ob 16.30 smo naročeni v čokoladnici Zotter, kjer se bomo sladkali s čokolado in si ogledali njihov Tiergarten. Prihod v Maribor je predviden okoli 19.30. Cena ekskurzije je 20€ (pokriva vstopnino v čokoladnico, organizacijo in prevoz, ter je odvisna tudi od števila prijav). Novo soglasje, vsi zainteresirani prejmete še v tem tednu in ga vrnete skupaj s plačilom najkasneje do 25.3. 2016. Četudi ste že podpisali soglasje za 2.4.2016 in ste na seznamu čakalne liste, vas starše prosim, da izpolnite še novo soglasje.

Prosim, da upoštevate, da se v primeru odjave v zadnjem trenutku, ko zamenjave ni več mogoče najti, ali neudeležbe na dan ekskurzije, stroški prevoza ne povrnejo. Število mest je omejeno na 50 prijav.

Dostopnost