Skoči na glavno vsebino

Dragi učenci, spoštovani starši in sodelavci

Ko imamo učitelji jasno predstavo, kakšno šolo si želimo v prihodnosti, smo samozavestnejši, bolj motivirani za delo in uspešnejši. Začrtamo si cilje, lažje načrtujemo pot do njihove uresničitve in čutimo varno prihodnost, saj se upoštevajo naša mnenja, želje ter potrebe.

Enako je pri naših učencih in njihovih starših. Le-ti so zadovoljni, kadar je njihova predstava o šoli v prihodnosti v harmoniji z našo učiteljsko.

Zato zaposleni na naši šoli sledimo viziji, ki smo si jo zadali za več let:

»Vsak Čufar ima
svoje močno področje
– razvijajmo ga!«

Vemo, da bodo skupna prizadevanja za dogovorjeni cilj še bolj utrdila zaupanje in medsebojno pomoč med učenci, starši ter učitelji. Vse to pa nas bo bogatilo z občutkom varnosti in sprejetosti v ožjem ter širšem okolju, kar pa je tudi bistvo, ki ga z vizijo želimo doseči.
Naj bo naslednja misel vodilo vsem, tako učencem kot staršem in zaposlenim, pri delu v naslednjem šolskem letu, ki bo pogosto zanimivo, včasih tudi naporno, zagotovo pa bo vodilo v pravo smer.

Potrpežljivost in vztrajnost
imata čaroben učinek,
pred katerim izginejo težave
in padajo ovire.

(John Quincy Adams)

Zagotovo bomo s potrpežljivostjo in z vztrajnostjo lažje dosegali cilje, skupaj premagali marsikatero oviro na poti ter šolsko leto zaključili bogatejši za marsikatero izkušnjo in z veliko novega znanja.

Vsem skupaj želim uspešno, prijetno in smeha polno šolsko leto.

Vaša ravnateljica Špela Drstvenšek

Dostopnost