Skoči na glavno vsebino

V spodnjih vrsticah prilagam obvestilo pred odhodom, za vse učence, ki so se prijavili na ekskurzijo nemščine v München.

SPOROČILO O ODHODU ZA UDELEŽENCE EKSKURZIJE V MÜNCHEN …

Spoštovani gostje, zelo nas veseli, da ste se odločili za potovanje v organizaciji agencije GALILEO 3000. Pošiljamo vam nekaj koristnih informacij za potovanje v Nemčijo:

  1. ODHOD: V PETEK, 31.03.2017 ob 06.00 izpred OŠ TONETA ČUFARJA, Zrkovska cesta 67 in ob 06.30 izpred OŠ KUNGOTA, Plintovec 10 c. Prosimo, da ste na mestu odhoda 10 min. prej in ne pozabite na veljaven osebni dokument!
  1. VRNITEV: v soboto 01.04.2017 v večernih urah (okoli 23.00). Starši pridete po otroke, saj sami ob tej uri ne smejo domov. Poklicali vas bomo kakšne 20 minut preden prispemo pred šolo.
  1. NASTANITEV:  HAUS INTERNATIONAL haus-international.de     

Elisabethstraße 87, 80797 München, Deutschland

Tel.: 0049 089 12006 – 0

V hostlu je potrebno plačati kavcijo 5 EUR/dijaka, ki jo dobite, če je vse v redu, povrnjeno. Kot navedeno v programu, morate imeti svojo brisačo oz. jo lahko najamete za 2 EUR/dan.

  1. VAŠ VODNIK: GREGOR VIDEC

 5. OBLAČILA: Garderobo prilagodite temperaturi zraka meseca MARCA. Temperature se v času vašega potovanja običajno gibljejo med 10°C zjutraj do 20°C čez dan. Predlagamo vam predvsem športno obutev in oblačila. Pulover in vetrovka pa sta tako obvezna spremljevalca vsakega popotnika za nepredvidene vremenske spremembe.

  1. DENAR: Primerno poskrbite za denar in dokumente! Večino stroškov imamo tako pokrito, tako da bo znesek do največ 50€ za nakup kakšne sladkarije in spominkov zadostoval.

 7. VELJAVNEGA POTNEGA LISTA ali OSEBNE IZKAZNICE nikakor ne smete pozabiti doma. Preverite pred odhodom še enkrat ali je ta nujen dokument v vaši torbi!

  1. UPORABA TELEFONOV: Slovenski operaterji imajo podpisane pogodbe za gostovanje v Nemčiji. Izhodna telefonska številka za Slovenijo je 00386-omrežna skupina brez ničle ter telefonska številka.

 Želimo Vam prijetno potovanje, polno pisanih doživetij.  

 

 

 

Dostopnost