Skoči na glavno vsebino

Bliža se konec šolskega leta in seveda zaslužen izlet. V torek, 14. 6. 2016, se ob 8.20 zberemo pred šolo (jutranje varstvo je organizirano), primerno oblečeni in obuti. V nahrbtnik spravite dobrote za lačen trebušček ter 3,70 EUR za nakup sladoleda in spominka (1,20 EUR  ̶  1 kepica sladoleda, 2,50 EUR  ̶  lesena pastirska piščalka za okoli vratu). S seboj bomo vzeli tudi šolsko malico. Z avtobusom se bomo odpeljali do Ančnikovega gradišča nad Jurišno vasjo, kjer bodo animatorji  ̶  pastirji izvedli program Pastirčkov dan.

Cena avtobusnega prevoza znaša 5,30 EUR na učenca, cena izvedbe programa Pastirčkovega dne pa 8 EUR na učenca. Denar za izlet prinesejo učenci v šolo do ponedeljka, 13. 6. 2016.

Finančna sredstva za plačilo izleta lahko pridobite tudi z vlogo, ki jo oddate naši svetovalni delavki, ge. Urški Bertoncelj.

Odhod izpred šole: 8.30

Prihod pred šolo: 15.30

Cena izleta: 13,30 EUR (prosimo, da učenci prinesejo točen znesek do ponedeljka, 13. 6. 2016)

Napotki za izlet

  • Doma zajtrkuj.
  • Če ti je med vožnjo z avtobusom slabo, naj tvoji starši poskrbijo, da boš vzel/a tabletko za preprečevanje potovalne bolezni.
  • Starši te naj pred odhodom na izlet zaščitijo pred morebitnim ugrizom klopa.
  • Vzemi s seboj dovolj pijače, ki naj ne bo presladka, in pokrivalo za zaščito pred soncem.
  • Bodi vedno blizu svojih učiteljic in upoštevaj njihova navodila.
  • Skrbno pazi na svoje stvari.

V primeru, da imate kakršnokoli vprašanje ali bi želeli v zvezi z vašim otrokom kaj sporočiti, se, prosim, obrnite na razredničarko.

V pričakovanju prijetnega in poučnega dne Vas prijazno pozdravljam.

Vodja zaključne ekskurzije

Karina Perger, prof.

Dostopnost