Skoči na glavno vsebino

Dragi starši in učenci!
Medtem, ko že nestrpno čakamo na pomlad, se za učence od 3. – 6. razreda v spremstvu učiteljev, pripravlja strokovna ekskurzija nemščine v Riegersburg. Predviden datum je šele sobota, 2. april, 2016; a da bodo priprave potekale tako kot je potrebno, v spodnjih vrsticah že prilagam podrobnejše informacije.

SOBOTA, 2.4.2016

Iz šole se bomo z avtobusom odpravili okrog 8.00 zjutraj. Odpeljali se bomo do Riegersburga v Avstriji in se povzpeli na mestni grad. Ob 11.00 imamo ogled predstave ptic ujed. Po predstavi se bomo podali še na ogled gradu. Ob 15.00 smo že naročeni v čokoladnici Zotter, kjer se bomo sladkali s čokolado in si ogledali njihov Tiergarten. Prihod v Maribor je predviden okoli 18.30.

Cena ekskurzije je 30€ (pokriva vstopnino za grad in čokoladnico, vožnjo z dvigalom, predstavo ptic ujed, organizacijo in prevoz ter je odvisna tudi od števila prijav).

V naslednjih dneh vsi zainteresirani učenci prejmete pri urah nemškega pouka soglasja, ki jih vrnete skupaj s plačilom najkasneje do 11.3. 2016. Število mest je omejeno na 1 avtobus.

Prosim, da upoštevate, da se v primeru odjave v zadnjem trenutku, ko zamenjave ni več mogoče najti, ali neudeležbe na dan ekskurzije, stroški prevoza ne povrnejo.

Več o Riegersburgu najdete na http://www.riegersburg.com/.
MFG

Dostopnost