Skoči na glavno vsebino

 

Spoštovani starši in učenci!

24., 25. in 26. maja  2022 (torek, sreda, četrtek), bomo na pobudo Šolskega sklada  zbirali odpadni papir. Prosimo vas, da papir zaradi lažjega tehtanja pripeljete primerno urejen (zvezan ali v škatli). Prosimo vas, da v zabojnik ne mečete kartona.

Akcija bo potekala tako, da se bo papir tehtal in bodo razredi med seboj tekmovali. Učenci oz. starši v času akcije, papir prinesete do dežurnih učencev in g. hišnika, ki bodo  od 7.00 do 9.00 in od 13.00 do 16.00  papir prevzeli in stehtali. Zabojnik bo postavljen pred šolo. Seveda, ne pozabite povedati razreda!

Vsi razredi, ki bodo v šolskem letu zbrali 1000 kg in več, dobijo ob koncu leta 10 % od zasluženega denarja. Razred, ki bo najuspešnejši, dobi 15 % od zasluženega denarja.

Rezultati akcije oz. količina zbranega papirja po razredih bo objavljena pri glavnem vhodu  v šolo in na spletni strani šole.

 V primeru, da imate večjo količino papirja oz. bi ga želeli sami odpeljati, tudi v času, ko  v šoli ne poteka akcija, vas vljudno prosimo, seveda, če lahko, da  papir odpeljete na podjetje, ki je naš novi odjemalec.

 Naslov tega podjetja: SUROVINA d. o. o. CP MARIBOR, Lahova ulica 38 , 2000 Maribor .

Papir  lahko oddate od ponedeljka do petka od 7. ure  do 16. ure  ter v soboto od 8. ure do 15. ure – s pripisom za OŠ Toneta Čufarja Maribor.

Hvala !

Ravnateljica:                                                                           Koordinatorica zbiralne akcije:

Eva Raušl, prof.                                                                         Mateja Lorber, prof.

                                                                                                                                                                                                                                                          

 

 

 

Dostopnost