Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši in učenci,

PUSTOLOVŠČINA NA BLEDU in PLANICI se bliža. ODHOD imamo že v petek, 04.06.2021. PRIHOD NAZAJ okoli 22.00. Spodaj najdete podroben program:
Zjutraj se dobimo pred šolo ob 6.20 in štartamo ob 06.30, izpred šole. Posladek ob odhodu. Sledi vožnja mimo Celja, Ljubljane proti Gorenjski in Bledu. Podali se bomo v pravo pustolovščino v pustolovskem parku Bled, kjer nas pričakujejo ob 09.30. Drevesa, kotanje, jeklenice, brvi, drogovi, viseči mostovi,… – obisk Pustolovskega parka Bled je pravo doživetje za šolske skupine.
• 65 dogodivščin in pustolovščin, ki so postavljene v gozdu vas bodo še bolj povezale med seboj
• 5 različno zahtevnih poti z 9 Flying Fox-i (»spust po jekleni vrvi« )
• 638 metrov plezalnih poti po drevesih, drogovih, brveh, …

V primeru, da bo obratovalo poletno sankališče se bomo v dolino spustili s sanmi, v nasprotnem bomo v Planici obiskali novejšo zabavno atrakcijo – Disc golf park in na 9 postajah tekmovali v metanju diskov (frizbijev)- poletno sankanje ali Disc golf park vam podari agencija Žnider`s.
Po obisku pustolovskega parka se bomo okoli 12.30 zapeljali do Planice in na novo zgrajenega nordijskega centra Planica, še prej pa se bomo za krajši čas ustavili pri Zelencih in si v čudoviti naravi ogledali izvir Save Dolinke. V Planici bomo spoznali skakalnice in letalnico, ki je ponos Planice. Po želji lahko obiščemo Planiški muzej, kjer spoznamo bogato zgodovino planiških skokov, preizkusite pa se lahko tudi v sojenju smučarskih skokov na interaktivni postaji za sojenje in na simulatorju tudi v poletih. Na lastne stroške je možen tudi spust po edinstveni jeklenici (najstrmejši Zip line na svetu) nad planiško velikanko ali pa obisk vetrovnika, kjer boste doživeli simulacijo padalstva.

Po pustolovščinah se odpravimo v BOWLING LESCE (16.00-19.00) na še eno športno preizkušnjo – Bowling. Priredili bomo turnir v bowlingu in se ob tem neznansko zabavali, preizkusili se bomo tudi v cosmo bowlingu (disco bowling). Po turnirju nas bodo že čakale vroče pizze in sok v žirafah (liter na učenca).

Prijetno utrujeni se bomo okoli počasi odpravili proti domu, kamor prispemo okoli 22.00. Starši pridete po učence pred šolo.

CENA VKLJUČUJE: prevoz z udobnim avtobusom, cestnine in parkirnine, pustolovski park Bled, varnostna in zaščitna oprema, usposobljeni inštruktorji, bowling, pizza (cca. 5 trikotnikov/osebo) in sok (liter na osebo), disco zabava na bowlingu samo za učence, poletno sankanje ali disc golf park-darilo agencije Žnider`s, prosta mesta za učitelje, spremljevalec turistične agencije ves čas izleta, nezgodno zavarovanje, posladek ob odhodu.

CENA NE VKLJUČUJE: vstopnin po želji: Planiški muzej-8 EUR, Zip-line 25 EUR, Vetrovnik-40 EUR (3×1,5 min.). Za vse to se šola skupinsko ni odločila, saj je bilo vprašljivo sploh ali bo ekskurzija dovoljena in v kakšni obliki,

CENA: 59,5 EUR pri najmanj 42 učencih v avtobusu (upoštevana subvencija prevoza v višini 276 EUR/skupino)
Splošni pogoji so sestavni del programa in so na voljo v agenciji Žnider`s turizem ali na www.zniders-turizem.com

PE CITY MARIBOR
Ul. Vita Kraigherja 5
2000 Maribor
Tel.: 02/ 231 00 70
PE MURSKA SOBOTA
Lendavska 24a
9000 Murska Sobota
Tel.: 02/527 1064
PE CELJE
Gosposka ulica 7
3000 Celje
Tel.: 03/490 0336
PE IZOLA

Dostopnost