Skoči na glavno vsebino

Zaključna ekskurzija – POSESTVO VALDEK

 Bliža se konec šolskega leta in s tem tudi zaključni izlet naših prvošolcev. V sredo, 14. 6. 2023, se ob 8.20 (jutranje varstvo je organizirano) zberemo v šoli, primerno oblečeni in obuti. V nahrbtniku naj bo spravljena kakšna dobrota za lačen trebušček in plastenka/bidon z vodo. Z avtobusom se bomo odpeljali do posestva Valdek v Jarenini. Na posestvu bomo lahko videli konje, osle, alpake in lame ter druge domače živali. Z njimi se bomo lahko družili in izvedeli veliko o skrbi zanje. Prav tako bodo za nas pripravili zanimive aktivnosti in »stare kmečke igre«. Nekaj prostega časa pa bomo preživeli v bližnjem gozdu in na travniku.

Cena avtobusnega prevoza znaša okrog 10€ (če se izleta udeležijo vsi učenci), cena ogleda pa 6€ na učenca. Skupni znesek 16€, bo obračunan na položnici.

Finančna sredstva za plačilo izleta lahko pridobite tudi z vlogo, ki jo oddate naši svetovalni delavki ge. Urški Bertoncelj.

Odhod izpred šole:  9.00

 Prihod pred šolo:    14.00

Prosim, da svojega otroka zanesljivo pričakate pred šolo, saj tega dne ne bo RaP-a po ustaljenem urniku, kosilo in popoldanska malica pa bosta ta dan odjavljena za vse učence.

Napotki za izlet

 

  • Doma zajtrkuj!
  • Vzemi dovolj pijače, ki naj ne bo presladka.
  • Bodi vedno blizu svojih učiteljic in upoštevaj njihova navodila.
  • Skrbno pazi na svoje stvari.
  • Ne pozabi na kapo ali drugo pokrivalo za zaščito pred soncem.
Dostopnost