Skoči na glavno vsebino

Bliža se konec šolskega leta in seveda še pouk, oz. zaključna ekskurzija z vsebinami iz učnega načrta. V torek, 14. 6. 2022, se ob 8.00 zberemo pred šolo (jutranje varstvo je organizirano), primerno oblečeni in obuti. V nahrbtnik spravite dobrote za lačen trebušček, plastenki vode in denarnico s točnim zneskom 1,50 EUR za nakup sladoleda. S seboj bomo vzeli tudi šolsko malico. Z avtobusom se bomo odpeljali do Ančnikovega gradišča nad Jurišno vasjo, kjer bodo animatorji  ̶  pastirji izvedli program Pastirčkov dan.

Cena avtobusnega prevoza znaša okrog 7 EUR na učenca in bo obračunana po položnici, kot bo obračunana tudi cena izvedbe programa Pastirčkovega dne, ki znaša 7 EUR na učenca.

Denar za leseno piščal – 2,5 € prinesejo učenci v šolo svoji učiteljici najkasneje do ponedeljka, 13. 6. 2022.

Odhod izpred šole: 8.15

Prihod pred šolo: med 15.00 in 15.30

(Prosim, da svojega otroka zanesljivo pričakate pred šolo, saj tega dne ne bo RaP-a po ustaljenem urniku, kosilo in popoldanska malica pa bosta ta dan odjavljena za vse učence.)

 Napotki za izlet

 Doma zajtrkuj.

  • Če ti je med vožnjo z avtobusom slabo, naj tvoji starši poskrbijo, da boš vzel/a tabletko za preprečevanje potovalne bolezni.
  • Starši te naj pred odhodom na izlet zaščitijo pred morebitnim ugrizom klopa.
  • Vzemi s seboj dovolj pijače, ki naj ne bo presladka, in pokrivalo za zaščito pred soncem (starši naj te pred soncem s kremo zaščitijo doma).
  • Bodi vedno blizu svojih učiteljic in upoštevaj njihova navodila.
  • Skrbno pazi na svoje stvari.

V primeru, da imate kakršnokoli vprašanje ali bi želeli v zvezi z vašim otrokom kaj sporočiti, se, prosim, obrnite na razredničarko.

V pričakovanju prijetnega in poučnega dne Vas prijazno pozdravljam.

Vodja zaključne ekskurzije

                                                                                                                     Mihelca Nedoh, prof.    

   

Dostopnost