Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 23. 9. 2021,  bomo izvedli športni dan, kros  v gozdu Stražun za učence od 1. do 9 razreda.V četrtek, 23. 9. 2021,  bomo izvedli športni dan, kros  v gozdu Stražun za učence od 1. do 9 razreda.

Športni dan bomo  izvedli v skladu z navodili za varovanje pred okužbo s COVID-19. Upoštevali bomo vsa navodila NIJZ.

Navodila za učence

V četrtek, 23. 9. 2021,  bomo izvedli športni dan, otroški tek  za učence od 1. do 9. razreda v gozdu Stražun in tek solidarnosti na šolskem igrišču za učence 1.VIO.

Učenci 1.VIO

8.25 – prihod v šolo; učenci  z razredniki dvignete malico po razporedu, nato se odpravite peš  v gozd Stražun, vsak razred  na svoje  mesto in z učitelji izvedete raztezne vaje pred startom teka. Po končanem teku sledi razglasitev zmagovalcev teka, nato se vrnete v šolo, kjer boste na šolskem igrišču izvedli tek solidarnosti. Sledi  kosilo in  dejavnosti, ki so ta dan na urniku.

Učenci 4., 5., 6. razredov

8.25 – prihod v šolo; učenci  z razredniki dvignete malico po razporedu, nato sledi odhod  v gozd Stražun v mehurčkih.

  • 4.r – 8.35
  • 5.r – 8.40
  • 6.r – 8.45

Učenci 7., 8., 9. razredov

  1. 45 – prihod v šolo; učenci z učitelji dvignete malico po razporedu, nato sledi odhod v gozd Stražun.
  • 7.r – 8.50
  • 8.r – 8.55
  • 9.r – 9.00

Vsi učenci dobijo v šoli majice, ki jih podeljuje Športna zveza Maribor.  Po prihodu v gozd Stražun učenci pojedo malico, gredo na ogled proge, nato opravijo raztezne vaje vsak na svojem prostoru in se  pripravijo na start. Vsak učenec bo prijel tudi medaljo za opravljen tek.

Učenci naj bodo športno oblečeni ( manjši nahrbtnik, ustrezna športna oprema, pelerino v primeru dežja). S  seboj naj imajo steklenico (bidon) za vodo, ki si jo bodo natočili v šoli.

Vodja športnega dneva: Franja Protner

 

 

Dostopnost